X

Erbicide

Afișate 1 - 24 din 25

Afișare:

Erbicide incepand de la 7.5 lei

Erbicide din magazinul online FitoDepo

Erbicide eficiente pentru protejarea culturilor si eliminarea buruienilor

Pe masura ce provocarile din agricultura si gradinarit devin din ce in ce mai complexe, alegerea unui erbicid adecvat devine esentiala pentru eliminarea buruienilor si mentinerea unor culturi sanatoase. Gama noastra completa de erbicide include produse specializate pentru cultura mare, legume, erbicide totale pentru curatarea terenurilor, precum si erbicide selective care protejeaza cultura fara a dauna plantelor utile. Daca nu stii de ce erbicid ai nevoie sau cum se foloseste, stai linistit! Fiecare produs este insotit de instructiuni detaliate pentru o utilizare optima - recomandari pentru dozajul adecvat, momentul ideal de aplicare si precautii specifice pentru protejarea culturilor si a mediului inconjurator.

Varietatea erbicidelor noastre

  • Erbicide pentru cultura mare: ideal pentru fermierii care lucreaza cu culturi extensive precum cerealele. Aceste erbicide sunt concepute pentru a combate eficient buruienile care pot afecta randamentul. Un exemplu este ADENGO 465 SC, care vizeaza buruienile specifice acestui tip de cultura, asigurand cresterea optima a plantelor.

  • Erbicide pentru legume: care combat buruienile fara a perturba dezvoltarea plantatiilor de legume printre care se numara: ardeii, ceapa, fasolea si multe altele. Aceste erbicide sunt delicate cu culturile, dar dure cu buruienile, oferind protectie si eficienta.

  • Erbicide totale: cand este necesara eliminarea completa a vegetatiei din anumite zone, erbicidele totale sunt solutia ideala. Acestea sunt perfecte pentru pregatirea terenurilor inainte de noi plantari sau pentru curatarea zonelor industriale si rezidentiale de orice vegetatie nedorita.

  • Erbicide selective: aceste produse, dupa cum le spune si numele, sunt concepute pentru a distinge intre buruieni si plantele dorite, fiind ideale pentru utilizarea in spatii verzi si pe terenuri de golf, unde este esentiala mentinerea unei anumite estetici. Ele nu pot afecta gazonul sau alte plante ornamentale. Fiecare produs este creat pentru a imbunatati sanatatea si aspectul culturilor tale, asigurand succesul si rodul muncii. Alege erbicidul adecvat nevoilor tale direct din magazinul nostru online FitoDepo!

  • whatsapp