X

ERBICID SHARPEN 40SC

ERBICID SHARPEN 40SC
0(scrie una)

ERBICID SHARPEN 40SC

COD: 881
În Stoc
Cantitate
25,00 lei
Adauga la favorite  

Substanta activa: Pendimetalin 400 g/l

Mod de actiune:

SHARPEN 40 SC este un erbicid rezidual preemergent si postemergent, destinat combaterii buruienilor monocotiledonate si unele dicotiledonate din culturile agricole. Este absorbit prin varfurile de crestere ale hipocotilului sau al partii supraterane. Erbicidul inhiba germinatia semintelor de buruieni. Produsul are actiune de lunga durata.

Se poate aplica pe sol in 3 moduri: 

-Inainte de semanat, urmat de o usoara incorporare; 

-Dupa semanat, inainte de rasarirea culturii si a buruienilor, fara a fi incorporat; 

-Dupa rasarirea culturii. 

Erbicidul se poate aplica prin incorporare atat la floarea-soarelui, cat si la leguminoase, deoarece aceste specii prezinta si selectivitate fiziologica. La alte culturi nu se recomanda incorporarea. Este bine ca buruienile sa nu fie inca rasarite sau sa fie in stadiul de plantula in curs de rasarire. Distributia pe suprafata solului sa fie uniforma, fara suprapuneri sau gresuri. Efectul maxim se obtine atunci cand solul este la umiditate optima pentru cultura. Poate fi aplicat cu echipamente conventionale de pulverizat, reglate si calibrate conform instructiunilor de utilizare, furnizate de producator. Volumul de solutie utilizat este de 300-400 l/ha, in functie de echipamentul de stropit.

COMPATIBILITATE: este compatibil cu majoritatea produselor de protectia plantelor. Inainte de utilizare este recomandat sa se faca un test de compatibilitate.

SELECTIVITATE/TOLERANTA CULTURII: este selectiv pentru culturile la care este omologat. Nu prezinta restrictii in privinta rotatiei culturilor, cu exceptia spanacului si sfeclei de zahar, unde trebuie respectat un interval de pauza de minimum 12 luni.

Perioada de aplicare Postemergent
Preemergent
Actiune produs Selectiva
Cultura Vita de vie
Tomate
Capsuni
Porumb
Grau
Telina
Soia
Patrunjel
Mazare
Fasole
Floarea soarelui
Orz
Tutun
Morcov
Ceapa
Livezi
Praz
Triticale
Usturoi
Lupin
Ambalaj 1L
200 ml
500 ml
Buruieni combatute Monocotiledonate anuale
Monocotiledonate perene
Dicotiledonate perene
Brand Agrii
Substanta activa Pendimetalin

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie

whatsapp