X

Raticid Murin Block Extreme - 300g, Blocuri Cerate , Otrava pentru soareci si sobolani

Raticid Murin Block Extreme - 300g, Blocuri Cerate , Otrava pentru soareci si sobolani
0(scrie una)
Raticid Murin Block Extreme - 300g, Blocuri Cerate , Otrava pentru soareci si sobolani
COD: inpa2595
În Stoc
Cantitate
15,00 lei
Adauga la favorite  

Raticid Murin Block Extreme, momeala rodenticida, sub formă de cuburi parafinate, gata de utilizare, pentru șoareci și șobolani.

Substanta activa:

• brodifacoum 0,0025 g

• benzoat de denatoniu 0,001 g

Spectru de daunatori: șoarecele de casă (Mus musculus), șobolanul gri (Rattus norvegicus) și șobolanul negru (Rattus Rattus)

Domeniu si aria de utilizare: Poate fi utilizat în interiorul și în jurul clădirilor industriale (inclusiv în depozite de marfă și stivele de marfă de pe nave), rurale, civile, locuințe, cantine, garaje, cămări, grădini și arii externe, guri de evacuare și canalizare.

Doze de aplicare recomandate: 20-40g de Murin Block Extreme.

Caracteristici Raticid Murin Block Extreme:

Murin Block Extreme este o  momeala rodenticida gata de utilizare, bazată pe o substanță anticoagulantă, cunoscută sub numele de bromadiolonă, eficientă împotriva șoarecilor de casă (Mus musculus), șobolanului gri (Rattus norvegicus) și șobolanului negru (Rattus Rattus), chiar și după o singură ingestie. 

Murin Block Extreme conține o substanță amară menită să prevină ingestia accidentală de către copii şi animalele non-vizate. Conține Bromadiolon, cel mai folosit anticoagulant în lupta împotriva șoarecilor și șobolanilor. O formulă cu selectivitate îmbunătățită în ceea ce privește Rattus norvegicus în comparație cu alte animale.

Ambalaj 300 g
Substanta activa BRODIFACOUM
Brand Verbi

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia


Din aceeasi categorie

whatsapp