X

Insecticid pentru furnici, KIESELGUR, 100 g

Insecticid pentru furnici, KIESELGUR, 100 g
0(scrie una)

Insecticid pentru furnici, KIESELGUR, 100 g

COD: inpa2601
În Stoc
Cantitate
25,00 lei
Adauga la favorite  

Kieselgur - Furnici este un produs inovator, 100% natural, ce conține diatomee, având o cantitate de 100g. Se utilizează prin împrăștiere în locurile infestate sau pe traseele cunoscute ale furnicilor. Produsul oferă o soluție ecologică și eficientă pentru combaterea furnicilor în mod durabil, având o perioadă de valabilitate nelimitată.

Nume Produs: Kieselgur – Furnici

Mod de Acțiune Comercial: Kieselgur - Furnici acționează ca un agent de control al furnicilor, oferind o soluție naturală și non-toxică pentru eliminarea și prevenirea infestării cu aceste insecte. Produsul contribuie la menținerea unui mediu curat și sigur în locuință.

Explicație Științifică: Diatomeele sunt organisme microscopice fosilizate, compuse din dioxid de siliciu. Acestea sunt inofensive pentru oameni și animale, dar au un impact puternic asupra insectelor datorită structurii fine și abrazive.

Modul de Acțiune Științific:

  1. Dehidratarea Furnicilor: Diatomeele absorb uleiurile și grăsimile din exoscheletul furnicilor, provocând deshidratarea și, în final, moartea acestora.
  2. Barieră Fizică: Datorită texturii fine, diatomeele creează o barieră fizică care interferă cu mobilitatea și funcționarea normală a furnicilor.
  3. Prevenirea și Controlul Infestărilor: Împrăștierea uniformă a Kieselgur - Furnici creează o barieră naturală care previne infestările ulterioare, asigurând un mediu curat și lipsit de furnici.
  4. Ecologic și Sigur: Produsul este o alternativă ecologică, fără substanțe chimice nocive, fiind sigur pentru utilizare în locurile de tranzit ale furnicilor.

Utilizare Recomandată:

  1. Împrăștiere în Locurile Infestate: Se aplică pulberea în zonele cunoscute ca fiind infestate sau pe traseele de deplasare ale furnicilor.

Dozare Recomandată:

  • Aplicare Directă: Se recomandă împrăștierea uniformă a 100g de produs în zonele afectate sau predispuse la infestare.
  • Reaplicare: Pentru menținerea eficacității, se poate reaplica atunci când este necesar sau în funcție de gradul de infestare.

Avertisment:

  • Evitați Contactul Direct cu Ochiul și Pielea: Deși produsul este sigur pentru oameni și animale, se recomandă evitarea contactului direct cu ochii și pielea.

Kieselgur - Furnici reprezintă o soluție sigură și eficientă pentru a scăpa de furnici și pentru a menține un mediu de viață curat și fără disconfort.

Actiune produs Contact
Spectru daunatori Furnici
Ambalaj 100 g
Brand SemPlus
Substanta activa Diatomee

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie

whatsapp