X
Insecticid pentru capuse, KIESELGUR, 100 g
Insecticid pentru capuse, KIESELGUR, 100 g
0(scrie una)

Insecticid pentru capuse, KIESELGUR, 100 g

COD: inpa2621
În Stoc
Cantitate
21,00 lei
Adauga la favorite  
Unde poti gasi produsul:
Produsul se gaseste in Produse igiena publica , Daunatori , Capuse

Insecticid pentru capuse, KIESELGUR, 100 g - detalii produs

Descriere Comercială: Kieselgur - Căpușe este un produs 100% natural, bazat pe diatomee, cu o cantitate de 100g. Acesta este conceput pentru a fi utilizat prin împrăștiere în diverse zone, precum iarbă, curte, cuști de animale etc. Produsul are o perioadă de valabilitate nelimitată, oferind o soluție eficientă și durabilă pentru controlul căpușelor și a altor dăunători.

Mod de Acțiune Comercial: Kieselgur - Căpușe acționează ca un agent de control al dăunătorilor, asigurând un mediu mai sigur și mai sănătos în zonele tratate. Prin împrăștierea uniformă a diatomeelor, produsul creează o barieră naturală pentru a preveni și controla infestările de căpușe. Este potrivit pentru uzul în mediul înconjurător, în jurul animalelor de companie, și pe suprafețe exterioare.

Explicație Științifică: Diatomeele sunt alge microscopice fosilizate, cu o structură unică, alcătuită din dioxid de siliciu. Acestea au margini ascuțite și pore fine, formând un praf fin care este inofensiv pentru oameni și animale, dar letal pentru dăunători.

Modul de Acțiune Științific:

  1. Dehidratarea Dăunătorilor: Diatomeele au proprietatea de a absorbi uleiurile și grăsimile din exoscheletul căpușelor și altor insecte, provocând deshidratarea acestora și, în cele din urmă, moartea.
  2. Aderența la Suprafața Dăunătorilor: Structura fină a diatomeelor permite aderarea la corpul căpușelor, ceea ce interferează cu mobilitatea și funcționarea lor normală.
  3. Prevenirea și Controlul Infestărilor: Prin împrăștierea uniformă a diatomeelor în zonele afectate, se creează o barieră protectoare care previne infestările de căpușe. Aceasta acționează ca un agent preventiv și curativ.
  4. Impact Ecologic Redus: Diattom - Căpușe este o opțiune ecologică, deoarece nu conține substanțe chimice nocive. Este sigur pentru mediu și nu pune în pericol sănătatea oamenilor, animalelor de companie sau a altor organisme non-țintă.

Utilizare Recomandată:

  1. Iarbă și Curte: Se împrăștie uniform produsul pe suprafețele afectate, inclusiv în zonele în care animalele de companie se pot afla frecvent.
  2. Cuști de Animale: Se poate utiliza în cuștile animalelor pentru a preveni și controla infestările de căpușe.

Diattom - Căpușe oferă o soluție eficientă și naturală pentru a gestiona populațiile de căpușe, asigurând un mediu mai sănătos în jurul casei și al animalelor de companie.

Tipuri de aplicare aplicare directa
Actiune produs Contact
Spectru daunatori Capuse
Ambalaj 100 g
Brand SemPlus
Substanta activa Diatomee

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Comanda acum Insecticid pentru capuse, KIESELGUR, 100 g

Din aceeasi categorie

whatsapp