X

KAFER GEL 5G

KAFER GEL 5G
0(scrie una)

KAFER GEL 5G

COD: 2191
În Stoc
Cantitate
11,00 lei
Adauga la favorite  

Noul Gel  lupta impotriva insectelor taratoare si este o solutie ideala de inlocuire a insecticidelor clasice (de contact). Poate fi folosit in "ascunzatoriile gandacilor" cum sunt: tevile de scurgere, baie, bucatarie, geamuri, usi, electrocasnice etc.

Are o putere mai mare de atragere si dispersare,iar gelul este raspandit din zonele unde a fost aplicat spre cuiburile de gandaci,si astfel infesteaza cuibul.

Moartea 100% a gandacilor survine in 3-5 zile de la aplicare.

Produsul combate: gandaci de canalizare, gandaci de bucatarie.

Continut: ingredient activ pe baza naturala, nu contine insecticide sintetice
Domeniul si aria de utilizare: depozitele de gunoi, tevile de apa baie/bucatarie, crapaturi, fisuri, autoturisme, adaposturi de animale, etc.
Doze de aplicare recomandate: Kafer Gel are o capacitate mai mare de atragere si se raspandeste astfel incat sa fie transportat din zonele in care este aplicat catre cuiburile de gandaci, provocand mortalitatea completa a acestora in 3-5 zile prin intermediul unui ‘’efect in cascada’’.
Spectru daunatori:gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare.
Mod de aplicare: 
Produsul poate fi utilizat printr-o aplicare metodica la distante de 2-3 metri, sub forma unor mici picaturi de gel, cu o greutate de 0,1-0,2 grame fiecare, cu o concentratie mai mare in zonele preferate de gandaci pentru ascundere, cum ar fi tevile de scurgere din baie si bucatarie, tocurile usilor si ferestrelor, sau electrocasnicele precum aragazul si frigiderul. 
Kafer Gel poate fi aplicat in prezenta persoanelor din incapere fara a pune in pericol sanatatea acestora, si poate fi folosit in locuri dificil accesibile, precum contoarele, dozele de cabluri, transformatoarele de inalta tensiune sau in spatele aparatelor electrocasnice, acolo unde insecticidele lichide nu pot fi utilizate din motive de securitate.

Ambalaj 5 g
Spectru daunatori Gandaci de bucatarie
Gandaci de canalizare
Substanta activa Ingredient activ pe baza naturala
Tipuri de aplicare aplicare metodica

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie

whatsapp