X

Săpun Detergent universal cu efect Dezinfectant

0(scrie una)

Săpun Detergent universal cu efect Dezinfectant

COD: 702
În Stoc
Cantitate
13,00 lei
Adauga la favorite  

Săpun Detergent universal cu efect Dezinfectant 5

Dezinfectant multi-suprafete , conceput pentru igienizarea si dezinfectarea regulată a suprafeţelor lavabile, spălarea suprafeţelor, curatarea tuturor tipurilor de pardoseli (mozaic, faianta, gresie, parchet, ceramica), precum si pentru curatarea suprafetelor dure şi a obiectelor sanitare(chiuvete, toalete, bai, etc.) asigurând totodată dezinfecţia acestora.

Efficient in industria alimentara(patiserii, carmangerii, fabrici de prelucrare a laptelui si a carnii, etc), in locuri publice (spati pietonale, garii, aeroporturi, depozite, supermarket-uri/magazine, benzinarii, piete, sali de asteptare, saloane beauty, dormitoare, zone carantinate, mijloace de transport in comun, vami) si in general in zone cu risc crescut.

Compoziţie : Produs pe bază de agenţi de suprafaţă cationici, neionici, aldehidă glutarică, agenţi de protecţie a pielii, compoziţie de parfumare.

Categoria de utilizatori : Industriali, profesionali si populatie

Date tehnice de aplicare:

Activitate

- bactericidă – testată pe:

Staphylococcus aureus , Pseudomonas aeruginosa în concentraţie de 2% (20 ml/1 litru), eliminat într-un timp de acţiune de 5 minute.

Escherichia coli K12, în concentraţie de 2% (20 ml/1 litru), eliminat într-un timp de acţiune de 0,5 minute.

- fungicidă – testată pe :

Candida albicans, Aspergillus niger în concentraţie de 5% (50 ml/1 litru), eliminat într-un timp de acţiune de 20 minute.

Profesional Mopy SĂPUN DETERGENT UNIVERSAL CU EFECT DEZINFECTANT, se recomandă ca:

Detergent pentru spălarea suprafeţelor interioare, asigurând totodată dezinfecţia acestora.

În funcţie de gradul de murdărire, se utilizează o soluţie de 20-100 ml Profesional Mopy SĂPUN DETERGENT UNIVERSAL CU EFECT DEZINFECTANT într-un litru de apă, care se aplică pe suprafaţa ce urmează a fi spălată, se lasă 5-10 minute, după care locul se clăteşte cu multă apă.

  Profesional Mopy SĂPUN DETERGENT UNIVERSAL CU EFECT DEZINFECTANT este şi un bun fungicid şi sporicid la concentraţii de 5% (50 ml. produs/litru apă) pentru un timp de acţionare 20 minute, după care suprafaţa tratată se clăteşte cu multă apă.

Ambalaj 1L
500 ml
5 L
Brand MOPEKA
Substanta activa agenţi de suprafaţă cationici
aldehidă glutarică

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie

whatsapp