X

KLINTENSIV® Fizzy Tablet, tablete efervescente clorigene

0(scrie una)

KLINTENSIV® Fizzy Tablet, tablete efervescente clorigene

COD: 699
În Stoc
Cantitate
11,00 lei
Adauga la favorite  

KLINTENSIV® Fizzy Tablet, tablete efervescente clorigene

KLINTENSIV® Fizzy Tablet, tablete efervescente clorigene, sunt destinate dezinfectării suprafețelor care nu sunt utilizate în contact direct cu produsele alimentare sau cu hrana pentru animale. Tabletele se utilizează în unități sanitare, laboratoare medicale, instituții publice sau în domeniul casnic. O tabletă eliberează 1.5g de clor activ și conține minim 3.3g grame. Produsul se aplică prin ștergere sau pulverizare a soluției gata de lucru, preparată din 2 tablete la 1.5L apă potabilă. În funcție de activitatea dorită, concentrația soluției de lucru se modifică conform standardelor de testare. Produsul se prezintă sub formă de tablete de culoare albă. Produsul este stabil din punct de vedere chimic, în condiţiile specificate de depozitare, manipulare şi utilizare. În caz de expunere repetată, prelungită sau expunere la concentraţii superioare celor stabilite prin limitele de expunere profesională, pot avea loc efecte nocive pentru sănătate, în funcţie de calea de expunere.

Aria de aplicare: Dezinfectarea suprafețelor care nu sunt utilizate în contact direct cu produsele alimentare sau cu hrana pentru animale, pentru unități sanitare, laboratoare medicale, instituții publice (școli, azile de bătrâni, hoteluri, săli de sport, săli de conferință, aeroporturi, gări, hale industriale etc.), precum și cele din domeniul casnic.

Compoziţia chimică: dicloroizocianurat de sodiu dihidratat; concentrație în unități metrice: 80%

Mod de utilizare: pentru dezinfecția suprafețelor, tabletele clorigene se dizolvă în cantitatea de apă necesară pentru activitatea biocidă dorită. Ca măsură de prevenire, se recomandă utilizarea de echipamente de protecţie individuală care trebuie să prezinte inscripţia „CE”: mască autofiltrantă pentru gaze şi vapori, mănuşi de protecţie împotriva riscurilor minore, ochelari de protecție splash sau vizieră și îmbrăcăminte de serviciu. Conform legislaţiei comunitare privind protecţia mediului înconjurător se recomandă atât evitarea vărsării, cât şi aruncării ambalajului acestuia în mediul ambient.

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricaţiei. Se depozitează în spaţii închise, curate, bine aerisite, la temperaturi între 5 şi 30°C. A se evita sursele de căldură, radiaţii, electricitate statică şi de contact cu produsele alimentare. Temperatura de autoaprindere 420°C.

Încadrarea produsului biocid: grupa principală 1, tip produs 2. Categorie utilizatori: industriali, profesionali, populație.

Domeniul de utilizare: Dezinfectant care nu este destinat aplicării directe la oameni sau animale.

Avizat de Ministerul Sănătății sub nr. 5461BIO/02/12.24

Producător: KLINTENSIV SRL

Brand Klintensiv
Ambalaj 40 buc
75 buc
150 buc
Substanta activa dicloroizocianurat de sodiu dihidratat

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie

whatsapp