X

RATEX, Momeala-otrava raticida, sub forma de granule rosii cu feromoni, 150g

RATEX, Momeala-otrava raticida, sub forma de granule rosii cu feromoni, 150g
0(scrie una)

RATEX, Momeala-otrava raticida, sub forma de granule rosii cu feromoni, 150g

COD: 2132*
În Stoc
Cantitate
5,00 lei
Adauga la favorite  

Substanța activă: 0,0025% (0,025g/kg) bromadi- olon, produsul contine Bitrex.

Caracteristici produs: momeală sub formă de granule gata de utilizare, momeala sub formă de granule de culoare roșie.

Rodenticidul conține o substanță extrem de amară (BITREX- benzoat de denatoniu), care ajută la prevenirea consumului accidental de către oameni și animale.

Caracteristici generale:

Domeniul de aplicare: pentru combaterea șoarecelui de casă și a șobolanului cenușiu sălbatic, momeala sub formă de granule (pelete) gata de utilizare.

Zona de utilizare: destinată uzului în spații închise și imeditata vecinătate a clădirilor.

Caracteristici produs: momeală sub formă de granule gata de utilizare, momeala sub formă de granule de culoare roșie.

Rodenticidul conține o substanță extrem de amară (BITREX- benzoat de denatoniu), care ajută la prevenirea consumului accidental de către oameni și animale.

Mod de utilizare:

Înainte de utilizare decideti dacă eliminarea rozătoarelor nu se poate face si pe altă cale(capcane mecanice,etc).Folositi-le doar acolo unde ati sesizat rozatoarele .

Produsul se utilizează în zonele în care este observată prezenta  șoarecilor și șobolanilor.

Prezența rozătoarelor poate fi dedusă din traseele lor caracteristice (cuiburi, găuri, trasee, excremente etc.) sau daune provocate prin roadere. Pe baza urmelor  sau a daunelor vizibile, se va estima gradul de infestare  iar combaterea lor se va face in baza acestei estimari.

Înainte de începerea tratamentului, îndepărtați orice potențială sursă de hrană disponibilă pentru rozătoare, nu curățați zona infectată, deoarece aceasta poate perturba rozătoarele și poate face mai dificilă acceptarea momelii.

Este indicat folosirea stațiilor de intoxicare din plastic pentru prevenirea consumării accidentale de către copii sau animale nevizate.

Unde este posibil, stațiile de momeală trebuie fixate de pământ sau de alte structuri.

În primul rănd folosiți momeala lăngă pereți, sub dulapuri, în spatele dulapurilor, se va face un spațiu de hrănire, de unde rozătoarele pot beneficia de momeala necesară pentru eliminarea lor.

 Momeala se plasează in stații de alimentare, în așa fel ca rozătoarele să nu poată să imprăștie rodenticidul, ( folosind o cărpă umedă)

Lăngă stație se pune și apă, aceasta atrage rozătoarele.

Protejați rodenticidul pe căt posibil, de efectul direct al apei, ploaie, de impactul cu vremea.

Deratizarea pentru șoareci și doza de administrare cu Ratex granule:

La 3 metri,  20-30 de grame de granule / în stații de alimentare.

Deratizarea pentru șobolani și doza de administrare cu Ratex granule:

La 5 metri,  50-100 de grame de granule /în stații de alimentare.

În primele două săptămăni stațiile de alimentare în cazul șoarecilor se va controla la 2-3 zile, în cazul șobolanilor, se va controla la 5-7 zile, dacă plicurile dispar, înlocuiți-le cu altele noi. Rodenticidul contaminat sau stricat se va îndepărta împreună cu ambalajul și se va înlocui cu altul nou.

Dacă rodenticidul expus se consumă în mod continuu se vor realiza mai multe locuri de alimentare.

Dacă rozătoarele nu rod plicurile, dar persistă în continuare,amplasați caseta conținănd rodenticidul într-un loc diferit.

Dacă nu există o eficacitate la sfârșitul tratamentului, consultați producătorul produsului sau contactați o firmă specializată în deratizare.

Dacă prezența și daunele rozătoarelor nu au scăzut subtanțial nici după 35 de zile contactați un specialist în deratizare, și trebuie găsit motivul rezistenței la tratamentul expus rozătoarelor. În caz că s-au eliminat toate posibilitățile probabil rozătoarele au rezistența ridicată.În acest caz găndiți-vă să încercați un produs care nu are substanță activa anticoagulanta,( ex. Capcană mecanică).

Nu folosiți produsul în zone pe care le considerati susceptibile la substanța activă.

Nu utilizați în același timp pentru compararea produselor anticoagulante cu alte substanțe active sau pentru tratamentul de rezistență. Pentru utilizarea în rotație, luați în considerare utilizarea de produse care nu sunt anti-corozive - sau dacă sunt disponibile - pentru utilizarea unor anticoagulante mai puternice.

Pentru evitarea otrăvirii secundare, în timpul tratamentului rozătoarele moarte su slabite se vor elimina ( minim de două ori pe săptămănă).

Datorită efectului întărziat al substanței active anticoagulantul distruge rozătoarele, după 4-10 zile după ce au consumat rodenticidul.

Momeala trebuie lăsată să rămână numai până când este justificată de activitatea rozătoarelor, dar fiecare perioadă de tratament nu trebuie să depășească 35 de zile.

Tratamentul, pentru combaterea rozătoarelor, depinde de gradul de reproducere al rozătoarelor, care poate dura între 2-6 săptămăni.

După tratament, colectați stațiile de intoxicare, și curățații deșeurile rămase de la rodenticid.
Actiune produs Ingestie
Ambalaj 150 g
Spectru daunatori Sobolani
Soareci
Brand Metatox
Substanta activa bromadiolon

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie

whatsapp