X

Momeala-otrava raticida, sub forma de pliculete de pasta rosie, proaspata, PROTECT

0(scrie una)

Momeala-otrava raticida, sub forma de pliculete de pasta rosie, proaspata, PROTECT

COD: 687
În Stoc
Cantitate
8,00 lei
Adauga la favorite  

Pentru combaterea sobolanilor cenusii (Rattus norvegicus) si a soarecilor de casa (Mus domesticus/musculus) in interiorul si in jurul cladirilor, pentru utilizatori casnici.

Momeala proaspata rodenticida contine o substanta extrem de amara (benzoat de denatonium) care impiedica consumul accidental al momelii de catre oameni.

Instructiuni de utilizare: Momeala trebuie plasata manual in zona infestata de rozatoare.

Produsul poate fi folosit in diferite circumstante si poate fi aplicat utilizand metode diverse.

Metoda de aplicare depinde de situatie.

In particular prioritatea intodeauna este excluderea pe cat posibil a expunerii organismelor nevizate. metode de aplicare pentru utilizatorii profesionali sunt statiile de intoxicare (cutii sigure), puncte de momeala (un aranjament pentru a restrictiona accesul la momeala), vrac dar inaccesibil (aranjament ce utilizeaza mediul inconjurator doar pentru a restrictiona accesul la momeala), vrac dar inaccesibil (aranjament ce utilizeaza mediul inconjurator doar pentru a restrictiona accesul la momeala).

Produsul poate fi plasat in tavi, sub dale de pavaj sau localizate in asa fel incat accesul organismelor nevizate sa fie restrictionat.

Pentru infestarea cu soareci folositi puncte de momeala de pana la 40 g momeala in statii de intoxicare sau numai puncte de momeala acoperite. Plasati punctele de momeala la fiecare 10 metri, pentru infestarea usoara si la fiecare 5 metri pentru infestarea puternica.

Pentru infestarea cu sobolani folositi puncte de momeala de pana la 200 g momeala in statii de intoxicare sau numai puncte de momeala acoperite. Plasati punctele de momeala la fiecare 10 metri pentru infestarea usoara si la fiecare 5 metri pentru infestarea puternica.

Precautii: Dupa amplasarea momelii rodenticide, spalati zona de piele contaminata.

Spalati-va mainile inainte de mancare.

Fixati plicurile cu momeala in asa fel incat rozatoarele sa nu le poata lua.

Momeala poate fi folosita doar in locuri in care nu au acces adultii, copii si animalele domestice.

Masuri de prim-ajutor: Produsul contine o substanta anticoagulanta, bromadiolona, care poate produce sangerari.

Intre momentul otravirii/expunerii si aparitia simptomelor pot trece chiar si mai multe zile.

Daca nu se observa sangerari, in curusul acordarii de asistenta medicala victimei, se va masura timpul de protrombina (INR) la 48-72 ore de la expunere.

Daca timpul de protrombina este >4, victimei i se va administra intravenos 5-10 mg de vitamina K1; In cazul copiilor doza este de 100mg/kg ( in functie de greutatea copilului).

Poate fi nevoie de repetarea tratamentului cu vitamina K1 (oral sau intravenos), de acee acesta poate dura mai multe saptamani.

ANTIDOT: vitamina K1 (sub supraveghere medicala)

Actiune produs Ingestie
Ambalaj 150 g
5 kg
Spectru daunatori Sobolani
Soareci
Brand Babolna Bio
Substanta activa bromadiolon

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie

whatsapp