X

VERDE STAR, stimulator germinatie, antifungic si repelent, 360 Gr

VERDE STAR, stimulator germinatie, antifungic si repelent, 360 Gr
0(scrie una)

VERDE STAR, stimulator germinatie, antifungic si repelent, 360 Gr

COD: 1971
În Stoc
Cantitate
102,00 lei
Adauga la favorite  

VERDE START 360G este un produs formulat pe baza de carbon organic pulbere (100%) substante de origine vegetala cu rol biostimulator si protector pentru seminte si substante naturale aromatice cu rol repelent impotriva daunatorilor din sol (viermi nematozi larve etc.).

Produsul are un continut foarte ridicat de acizi fulvici humici aminoacizi si oxid de potasiu acestea avand rol protector si stimulator pentru seminte.

VERDE START se prezinta sub forma pulbere hidrosolubila cu continut de materie organica bruta (carbon organic) acizi humici acizi fulvici substante de origine vegetala substante aromatice cu rol repelent aminoacizi organici si enzime vegetale sub forma de carbon cu rol antifungic.

VERDE START se recomanda a se mixa cu apa - 1 doza 360g in 15-20 litri apa.

Produsul stimuleaza samanta sa germineze rapid asigurandu-i un start exceptional.

Datorita continutului extrem de ridicat de carbon organic pur (100%) si a acizilor fulvici humici dar si a oxidului de potasiu germinarea semintelor si dezvoltarea plantelor vor fi spectaculoase.

Prin continutul sau de substante active organice este si un stimulent al elicitorului comportandu-se ca un repelent pentru majoritatea daunatorilor din sol (viermi nematozi larve etc.) dar si un antifungic de exceptie suprimand ciupercile daunatoare semintelor si bolile care se transmit prin sol (malura fusarioza septorioza sclerotinia mucegaiul putregaiul radacinilor).

Acizii fulvici si humici asigura o germinatie rapida o dezvoltare sanatoasa a radacinilor si sporesc aparitia si dezvoltarea unui numar mare de perisori absorbanti.

Enzimele vegetale si aminoacizii asigura o dezvoltare rapida si sanatoasa a plantutelor rezultatul fiind o cultura vegetala uniforma cu un start spectaculos.

Hidrocarburile aromatice tin la distanta daunatorii din sol datorita substantelor volatile cu rol repelent.

Azotul organic si vitaminele continute in materia vegetala asigura dezvoltarea clorofilei din plantute si favorizeaza fotosinteza.

Continut:

  • 421% carbon organic (sursa naturala vegetala)
  • 18% - acizi fulvici din continutul de carbon organic;
  • 28% - acizi humici din continutul de carbon organic;
  • 5% - aminoacizi organici de origine vegetala;
  • 03% - azot organic din continutul de aminoacizi;
  • 5% - oxid de potasiu din continutul de carbon organic;
  • 01% - Substante aromatice de natura vegetala (naturala);
  • 1000 ppm - enzime naturale de origine vegetala;
  • 05% - Vitamine din continutul de carbon organic;
  • 1% - Hidrocarburi aromatice din continutul de carbon organic;

">DOZE RECOMANDATE SI MOD DE APLICARE:

Tratarea semintelor de legume:

Se va mixa continutul unei doze de 360 grame cu 15-20 litri de apa (36 grame in 15 - 2 litri de apa) iar solutia obtinuta va fi folosita drept emulsie pentru seminte.
Se vor introduce semintele in emulsie pentru 2 ore dupa care se poate realiza plantarea acestora.

De asemenea semintele pot fi stropite cu emulsia obtinuta dupa aceasta a fost filtrata foarte bine.
ATENTIE! Daca doriti sa aplicati tratamentul prin sprayere filtrati solutia obtinuta cu foarte mare atentie! VERDE START contine 100% carbon de origine vegetala naturala si poate genera reziduuri care pot infunda pompa.

Pentru rezultate exceptionale se recomanda inmuierea semintelor in solutia obtinuta pentru un minim de 2 ore si un maxim de 6 ore apoi acestea vor fi plantate in rasadnite.

Produs Ecologic Recomandat

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie

whatsapp