X

MOVENTO 100 SC, Insecticid mar, par, prun, cais, piersic, cires, vita de vie, varza, ceapa, etc

MOVENTO 100 SC, Insecticid mar, par, prun, cais, piersic, cires, vita de vie, varza, ceapa, etc
0(scrie una)

MOVENTO 100 SC, Insecticid mar, par, prun, cais, piersic, cires, vita de vie, varza, ceapa, etc

COD: 614
În Stoc
Cantitate
8,00 lei
Adauga la favorite  

MOVENTO 100 SC, Insecticid mar, par, prun, cais, piersic, cires, vita de vie, varza, ceapa, etc, 7.5 ML

Omologari Insecticid Movento 100 SC

Măr

Organism tinta: Păduchele lânos, Afide, Tânţăraşul frunzelor, Păduchele din San-José

Doza: 1,875 L/ha

Păr

Organism tinta: Purici meliferi, Afide, Țânţăraşul frunzelor, Păduchele din San-José

Doza: 1,875 L/ha

Prun

Organism tinta: Viespea sâmburelui de prun, Păduchele cenuşiu, Păduchele ţestos al prunului

Doza: 1,875 L/ha

Cais, Piersic

Organism tinta: Păduchele verde, Păduchele din San-José

Doza: 1,875 L/ha

Cireș

Organism tinta: Păduchele negru al cireşului , Păduchele din San-José

Doza: 1,875 L/ha

Vița de vie

Organism tinta: Păduchele ţestos

Doza: 0,75 L/ha

Varză

Organism tinta: Musculiţa albă, Păduchele cenuşiu al verzei, Păduchele verde, Afide

Doza: 0,75 L/ha

Căpșuni

Organism tinta: Afide, Acarieni, Musculiţa albă

Doza: 1 L/ha

Ceapă, usturoi, ceapă eşalotă 

Organism tinta: Tripşi

Doza: 0,75 L/ha

Salată

Organism tinta: Afide

Doza: 0,75 L/ha

Hamei 

Organism tinta: Păduchele verde al hameiului 

Doza: 1,5 L/ha

Mod de acţiune Insecticid Movento 100 SC

Acţiunea insecticidă puternică se manifestă cu precădere asupra stadiilor imature larvare în momentul hrănirii lor şi în stadiul de nimfă la câteva zile după apariţie. Produsul prezintă sistemicitate totală ascendentă şi descendentă şi o lungă activitate reziduală în plante. 

Această caracteristică deosebită permite combaterea insectelor localizate în cele mai diverse locuri pe plantă, inclusiv pe rădăcini, lăstari şi frunzele noi, apărute după aplicare.

Movento afectează puternic funcţia reproductivă a femelelor adulte, viabilitatea nimfelor şi fertilitatea ouălor, reducând semnificativ nivelul populaţiei dăunătorilor. Pentru a proteja albinele și alte insecte polenizatoare, nu aplicați pe plante în timpul înfloritului.

Mod de utilizare Insecticid Movento 100 SC

Măr: max. 2 tratamente/sezon la interval minim de 14 zile, între sfârşitul înfloritului și începutul colorării fructelor. Timp de pauză: 21 zile. Păduchele din San-José: în condiții normale se aplică la începutul migrării larvelor de sub scutul matern (2 zile), iar în condiţii de secetă cu puţin timp înainte de migrarea larvelor de sub scut (2 zile). 

Păr: max. 2 tratamente pe sezon la interval minim de 14 zile, între sfârşitul înfloritului și începutul colorării fructelor. Faza optimă pentru primul tratament este după înflorit, când dăunătorul se află în stadiile de ou galben-portocaliu până la maxim L1 (larva de vârsta I-a). Timp de pauză: 21 zile.

Prun: max. 2 tratamente/sezon la interval de 14 zile. Pentru viespea sâmburelui de prun momentul aplicării este între sfârşitul înfloritului și a doua cădere fiziologică a fructelor, iar pentru combaterea păduchilor momentul aplicării este între sfârşitul înfloritului și începutul colorării fructelor. Timp de pauză: 21 zile. 

Cais, piersic: max. 2 tratamente/sezon la interval minim de 14 zile, între sfârşitul înfloritului și începutul colorării fructelor. Timp de pauză: 21 zile.

Cireş: max. 2 tratamente/sezon la interval minim de 14 zile, între sfârşitul înfloritului și începutul colorării fructelor. Timp de pauză: 21 zile.

Viţa de vie: max. 2 tratamente/sezon la interval de 14 zile. Momentul aplicării: de la sfârşitul înfloritului până când fructele încep să se coloreze. 

Varză: max. 2 tratamente/sezon la interval de 14 zile, între faza de a doua frunză pe deplin formată până la formarea completă a căpăţânii. Se recomandă aplicarea împreună cu un aditiv. Timp de pauză: 3 zile.

Căpşuni în câmp şi spaţii protejate: max. 2 tratamente/sezon la interval minim de 14 zile, între a treia frunză pe deplin formată până la alungirea inflorescenţei. Timp de pauză: nu se aplică. 

Ceapă, usturoi, ceapă eşalotă: max. 4 aplicări/sezon la 7 zile între tratamente. Momentul aplicării: de la a 5-a frunză vizibilă până la uscarea frunzelor. Timp de pauză: 7 zile. 

Salată: max. 2 tratamente/sezon, între a cincea frunză pe deplin formată până la formarea completă a frunzelor, la 14 zile între tratamente. Timp de pauză: 7 zile.

Hamei: o aplicare pe sezon, de la faza de lăstari ajunşi la 10% din înalţimea firului de vârf până la conuri dezvoltate la jumătate din dimensiunea finală, cu toate conurile vizibile, moi şi stigmatele încă prezente. Timp de pauză: 14 zile.

Actiune produs Sistemica
Cultura Mar
Cais
Piersic
Cires
Vita de vie
Prun
Par
Capsuni
Varza
Soia
Salata
Ceapa
Hamei
Usturoi
Spectru daunatori Acarianul rosu
Trips
Musculita alba
Puricele melifer
Afide
Viespea samburelui de prun
Paduchele Lanos
Paduchele din San Jose
Paduchele verde
Paduchele cenusiu
Paduchele negru al cireselor
Brand Bayer
Ambalaj 7.5 ml
75 ml

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie

whatsapp