X

Sampon Antimatreata Klintensiv

0(scrie una)

Sampon Antimatreata Klintensiv

COD: 595
În Stoc
Cantitate
9,00 lei
Adauga la favorite  

Samponul Antimatreata Klintensiv dispune o formula creata special pentru cei care se confrunta cu probleme ale scalpului.

Problemele scalpului pot crea senzatii neplacute si o stare de disconfort. KLINTENSIV Sampon Antimatreata dispune de o formula creata special pentru cei care se confrunta cu probleme ale scalpului, combinand proprietatile benefice ale plantelor cu actiunea binecunoscuta a sulfului si cu Hexamidine diisethionate, un agent antimatreata pentru piele.

Produsul hidrateaza scalpul si indeparteaza sebumul specific, asigurand coeziunea moleculelor de keratina prin puntile disulfidice. Klintensiv Sampon Antimatreata contine pe langa diisethionate si un ingredient antifungic, cu eficienta demonstrata pe pityrosporum ovale, raspunzatoare de prezenta matretii la nivelul scalpului.

Ingredientul antifungic este o solutie glicolica de Hexamidine diisethionate, un agent antimicrobial cu activitate demonstrata pe bacterii anaerobe si fungi, avand totodata si rol antiinflamator, antiseboreic si antiseptic local.

Avantajele produsului:

- Fara parabeni, silicon sau alcool;

- Hidrateaza profund scalpul;

- Efect antielectrostatic vizibil;

- Testat clinic sub control dermatologic (conform standarde UE);

- Netestat pe animale.

Ambalaj 200 ml
5 L
400 ml
Brand Klintensiv

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie

whatsapp