X

QUEEN GAMBIT, tratament biodinamic pentru rasaduri si substraturi, 1L

QUEEN GAMBIT, tratament biodinamic pentru rasaduri si substraturi, 1L
0(scrie una)

QUEEN GAMBIT, tratament biodinamic pentru rasaduri si substraturi, 1L

COD: 1828
În Stoc
Cantitate
98,00 lei
Adauga la favorite  

QUEENS GAMBIT este un inoculant biodinamic formulat pe baza de microorganisme benefice plantelor si solului, iar procesul de obtinere a acestuia este 100% natural, fara adaos de substante chimice sau fara a implica procesarea acestuia cu substante de natura chimica.

QUEENS GAMBIT are in compozitia sa un numar foarte ridicat de unitati formatoare de colonii, dintre care enumeram:

  • Azospirilium - 1x10^8 cfu / ml (1 miliard de unitati formatoare de colonii /ml);
  • Azotobacter - 1x10^8 cfu / ml (1 miliard de unitati formatoare de colonii /ml);
  • Bacillus Megatherium - 1x10^8 cfu / ml (1 miliard de unitati formatoare de colonii /ml).

AZOSPIRILLIUM & AZOTOBACTER

Sunt doua clase de microorganisme care in mod natural fixeaza azotul atmosferic si mobilizeaza azotul organic din sol pe radacinile plantelor, asigurand in acest fel rezerve de azot pur organic pe tot parcursul ciclului de vegetatie al plantelor.

Ambele clase de microorganisme traiesc in simbioza cu planta inca de la rasarire si pana la culegerea rodului.

BACILLUS MEGATHERIUM

O clasa extrem de importanta de microorganisme cu rol de deblocare a fosforului imobilizat in sol si de fixare a acestuia la nivelul radacinilor plantelor. De asemenea, Bacillus Megatherium are rol simbiotic.

QUEENS GAMBIT este un inoculant biodinamic extrem de puternic si are capacitatea de a inocula cantitati foarte mari de apa datorita continutului ridicat de unitati formatoare de colonii / ml de produs finit.

Folosit conform recomandarilor, asigura o dezvoltare sanatoasa si rapida a plantelor, aereaza solul, disponibilizeaza resurse importante de azot si fosfor de natura organica si intareste sistemul imunitar al plantelor, fiind un activator spectaculos al elicitorului (molecula care se gaseste in mod natural in sol).

Mod de aplicare:

  • pentru rasaduri, se poate dilua 1L de QUEENS GAMBIT in aproximativ 200L de apa, rasadurile se inmoaie in solutia obtinuta, timp de 24 de ore; dupa 24 de ore se poate face plantarea deoarece radacinile rasadurile au fost suprapopulate cu microorganisme benefice din toate cele 3 clase mentionate mai sus. Odata ajunse in sol, microorganisme vor dezvolta o activitate spectaculoasa in proximitatea radacinilor, facilitand in acest fel o inradacinare extrem de rapida;
  • pentru seminte se poate dilua 100 ml de QUEENS GAMBIT in 5L de apa, urmand a se inmuia semnitele timp de 2 ore, in solutia obtinuta sau puteti aplica solutia prin pulverizare directa a semnitelor, asteptand 2 ore pana la semanat. Aplicarea QUEENS GAMBIT pe seminte asigura o germinatie rapida si o crestere viguroasa si uniforma.
  • pentru substraturi sau sol  un flacon de 1L de QUEENS GAMBIT este suficient pentru 1.500L de apa, care poate fi administrat direct prin benzile de picurare/ fertigare, atat in stadiul vegetativ, cat si inainte de plantare a rasadurilor.

Aplicand la sol QUEENS GAMBIT veti asigura culturilor vegetale o flora microbiana benefica optima.

Cele 3 clase de microorganisme sunt sinergice si actioneaza in beneficiul culturilor vegetale, asigurand in acest fel o crestere si dezvoltare spectaculoasa, indiferent de tipul culturii vegetale.

QUEENS GAMBIT poate fi aplicat atunci cand temperatura solului este de minim 10 grade, iar temperatura aerului de minim 15 grade Celsius.

Pentru rezultate spectaculoase, recomandam aplicarea QUEENS GAMBIT impreuna cu ADAM (da click pentru a vizualiza produsul! )

QUEENS GAMBIT asigura necesarul de microorganisme benefice, iar ADAM necesarul de nutrienti, acizi fulvici si acizi humici.

ATENTIE!

Este interzisa mixarea cu alte produse (fertilizanti, pesticide) in afara celor recomandate de catre producator!

CONTINUT:

  • azospirilium - 1x10^8 cfu / ml (1 miliard de unitati formatoare de colonii /ml)*;
  • azotobacter - 1x10^8 cfu / ml (1 miliard de unitati formatoare de colonii /ml)*;
  • bacillus Megatherium - 1x10^8 cfu / ml (1 miliard de unitati formatoare de colonii /ml)*;

* rezultat din procesul natural de fermentatie

Produs Ecologic Recomandat

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie

whatsapp