X

ARION PRO, Moluscocid impotriva melcilor si limacsilor

0(scrie una)

ARION PRO, Moluscocid impotriva melcilor si limacsilor

COD: 511
În Stoc
Cantitate
17,00 lei
Adauga la favorite  

Substanta activa: metaldehida 30 g/kg

Omologari Moluscocid ARION PRO 3G

Cereale

Doza: 7 kg/ha (7 g/10 mp)

Momentul aplicarii: De la semanat pana la stadiul biologic BBCH 29. Se aplica in benzi sau pe toata suprafata

Porumb

Doza: 7 kg/ha (7 g/10 mp)

Momentul aplicarii: De la semanat sau plantare pana la BBCH 39. Se aplica prin imprastiere pe toata suprafata

Livezi

Doza: 7 kg/ha (7 g/10 mp)

Momentul aplicarii: De la plantare pana la BBCH 69. Se aplica prin imprastiere pe toata suprafata

Mod de actiune Moluscocid ARION PRO 3G

Arion PRO 3G este un moluscocid pe baza de metaldehida. Combate atat limacsii (Arion sp.,Deroceras sp., Limax sp.), cat si melcii cu cochilie (Helix sp., Cepaea sp.). In contact cu produsul melcii secreta in exces mucus, se deshidrateaza si isi pierd locomotia. Melcii nu se mai pot hrani si nici retrage in sol. Moartea lor survine chiar langa locul unde au intrat in contact cu produsul. Arion PRO 3G este formulat ca granule momeli, omogene, de culoare albastra, fara miros caracteristic.

Mod de utilizare Moluscocid ARION PRO 3G

Produsul este pregatit pentru aplicare si nu necesita amestecul cu alti ingredienti. Doza de 7 kg/ha se poate administra in benzi sau pe toata suprafata de cultura. Aplicarea se face pe sol folosindu-se granulo-aplicatoare montate pe tractor sau manuale. Se preteaza si mainile pentru administrat ingrasaminte chimice. Dupa terminarea lucrului mainile vor fi golite si curatate in camp de resturi sau urme de produs.

Tehnica de aplicare: Produsul este pregatit pentru aplicare si nu necesita amestecul cu alti ingredienti. Doza de 7 kg/ha se poate administra in benzi sau pe toata suprafata de cultura. Aplicarea se face pe sol folosindu-se granulo-aplicatoare montate pe tractor sau manuale. Se preteaza si mainile pentru administrat ingrasaminte chimice. Dupa terminarea lucrului mainile vor fi golite si curatate in camp de resturi sau urme de produs.

Selectivitatea/Toleranta culturii: Nu impune restrictii privind alegerea culturii urmatoare. Nu exista restrictii legate de produs privind timpul de asteptare pana la infiintarea culturii urmatoare.

Instructiuni de utilizare: Arion PRO 3G poate fi aplicat atat preemergent, cat si postemergent. Cele mai bune rezultate sunt obtinute atunci cand produsul se aplica pe vreme umeda si racoroasa, care face ca melcii sa fie mai activi si mai vorace. Daca atacul este intens si prelungit, se recomanda doua aplicari consecutive, la interval de cca. 7-10 zile.

Nu se fac mai mult de 3 tratamente pe sezon (21 kg/ha). Nu se aplica inainte de ploi abundente care pot reduce persistenta granulelor. Nu este recomandata aplicarea intarziata la speciile de plante care formeaza capatana, intrucat granulele pot ramane in foliaj si pot fi consumate odata cu partile edibile (ex. salata de capatana). La culturile rasarite aplicarea se face atunci cand s-a semnalat atacul.

Perioada de aplicare Postemergent
Preemergent
Actiune produs Contact
Ingestie
Cultura Porumb
Livezi
cereale
Substanta activa Metaldehida
Ambalaj 1 kg
150 g
Brand Sharda

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie

whatsapp