X

Worm Cleaner, agent biodinamic impotriva viermilor si nematozilor, certificat ecologic

0(scrie una)

Worm Cleaner, agent biodinamic impotriva viermilor si nematozilor, certificat ecologic

COD: 437
În Stoc
Cantitate
27,00 lei
Adauga la favorite  

In procedeul de obtinere a produsului finit sunt introduse culturii vii in vederea fermentarii rapide si complete a materiei vegetale.

Aceste culturii vii apartin claselor de Bacillus Subtilis.

Subtanta activa:

  • 73 de toxine din clasa Cry - rezultate din procesul de fermentatie;
  • surfactin rezultat in urma fermentarii materiei vegetale cu Bacillus Subtilis.

Necesarul de Worm Clean, in functie de suprafata tratata, pentru aplicarea prin pulverizare, se regaseste in tabelul de mai jos:

Cantitatea de Worm Clean Cantitatea necesara de apa (L)
100 mL 150
250 mL 375
1L 1.500

Odata ajunsa in sol, solutia, prin continutul sau eliberea cantitati ridicate de unitati formatoare de colonii din tulpinile mentionate mai sus, iar acestea combat cu succes viermii si nematozii.

Pentru sporirea numarului de bacterii rezultate urmare a procesului de fermentare a materiei vegetale in vederea obtinerii produsului final, au fost adaugate si alte drojdii de microorganisme, cum ar fi Lysinibacillus Sphaericus si Bacillus Subtilis.

Este cunoscut faptul ca Bacillus Thuringiensis si Lysinibacillus Sphaericus produc in procesul de inmultire peste 73 toxine diferite denumite generic Cry toxins (abreviere - Crystal) care au rol sinergic in procesul normal de dezvoltare a plantelor, respectiv pentru mentinerea integritatii acestora dar si a solului.

De asemenea, Bacillus Subtilis, urmare a procesului de fermentare, respectiv inmultire a unitatilor formatoare de colonii produce surfactin - un antibiotic natural cu rol atat fungicid cat si insecticid extrem impotriva viermilor si nematozilor din sol.

In procedeul de productie biodinamic, fermentarea materiei vegetale cu cele 3 tulpini mentionate mai sus rezulta intr-un cocktail de toxine care sunt fatale pentru viermii si nematozii din sol.


Daunatori / Boli specifice Nematozi
Insecticide Plante ornamentale
Produs Ecologic Recomandat

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie

whatsapp