X

MICRODACYN 60 Wound Care, Dezinfectant Rani

0(scrie una)

MICRODACYN 60 Wound Care, Dezinfectant Rani

COD: 298
În Stoc
Cantitate
46,00 lei
Adauga la favorite  

Soluţie antimicrobiană de irigare şi dezinfectare a plăgilor cu efect antiinflamator care accelerează vindecarea. Antiseptic local pentru rani acute, cronice si arsuri. Antiseptc care se foloseste in toate tipurile de plagi infectate sau cu risc de infectie: incizii, plagi acute, traumatice pre si post operatorii, plagi arse de toate tipurile, chirurgie estetica si reparatorie, plagi cronice (ulcer venos, arterial, escara, picior diabetic)

Compozitie

Substante active: Apă obținută prin electroliză (H2O), Clorură de sodiu (NaCl), substanțe complementare: Hipoclorit de Sodiu (NaOCl) și Acid Hipocloros (HOCl)

Proprietati:

  • Previne infectarea;
  • Accelereaza vindecarea;
  • Reduce inflamatia;
  • Utilizarea multiplă nu este problematică;
  • Toleranță maximă;
  • Ușor de utilizat.
  • Efect antimicrobian extins (bacterii, virusuri, spori, fungi)
  • Poate ramane la nivelul plagii si nu trebuie clatita
  • Poate fi utilizata la nivelul articulatiilor, cartilajului, ligamentelor si tendoanelor expuse, precum si la nivelul urechii interne, al abdomenului si ochilor, in cazul tratamentului plagilor cu presiune negativa (NPWT) si in cadrul irigatiei peritoneale. 

Mod de utilizare

Piele,os,tendoane,mucoase,cartilaj,mediastin,ORL, cavitate abdominală, vezică urinară, sistem nervos central, dentar, sarcina.

Clatiti plaga cu solutia Microdacyn60 Wound Care si lasati-o sa actioneze pe o perioada redusa de timp, procesul poate fi repetat de pâna la de trei ori pe zi sau ori de câte ori schimbati bandajul. In mod alternativ plaga poate fi de asemenea,

curatata cu comprese inmuiate in solutia Microdacyn60 Wound Care. In timp ce solutia Microdacyn60® Wound Care este lasata sa actioneze, poate fi  folosit spray-ul cu hemoglobina Granulox®, dupa caz. Bandajele aderente pot fi desprinse cu usurinta si fara a provoca traumatisme, folosind solutia Microdacyn60® Wound Care.

Pentru a sustine curatarea mecanica a plagilor, timpul de actiune al solutiei Microdacyn60® este de pâna la 15 minute.

Alege Dezinfectant lichid

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie

whatsapp