X

Nebulizator Dezinfectie 3D Cube S

0(scrie una)

Nebulizator Dezinfectie 3D Cube S

COD: CUB101
În Stoc
Cantitate
15,594,00 lei
Adauga la favorite  

Oferta - Nebulizator Dezinfectie 3D Cube S. Dezinfectant Profesional

Sistemul nostru de dezinfectare automata a aerului, a fost dezvoltat pentru a combate infectia incrucisata a profesionistilor din domeniul sanatatii, cum ar fi spitale, cabinetele medicale, cabinete stomatologice, laboratoare si ambulante.

Cu toate acestea, asa cum demonstreaza pandemia provocata de COVID-19, problema dezinfectiei nu se mai limiteaza strict la domeniul medical.

Sistemul nostru poate fi utilizat si in alte domenii de activitate, cum ar fi transportul aerian , rutier , feroviar sau maritim ,scoli gradinite ,restaurante,sectii de politie ,camere de hotel cladiri de birouri, cladiri rezidentiale, magazine supermarketuri, frizerii,saloane de infrumusetare, piete publice sau oricare alt spatiu inchis cu volum de pana la 300metri cubi.

Nebulizatorul CUBE S este echipat cu sistem de pulverizare revolutionar cu duza performanta de dispersie.Aceasta modalitate brevetata de pulverizare a produsului biocid , creste semnificativ eficienta antimicrobiana a produsului biocid.

Fãrä niciun risc penłru suprafete sau echipamente electronice. Nu lasa urme. CUBE S garanteaza un proces perfect de decontaminare.

CUBE S dezinfecteaza toate suprafetele si aerul dintr-o incintä de 1OO m3 in mai putin de 1O minute. lncinta va putea fi reutilizata dupã doar 15 minute de la finalizarea procesului de decontaminare.

In combinatie cu Peroxidul de Hidrogen, noul CUBE S garanteaza siguranta maximã pentru utilizator, mediu si pentru toate materialele dezinfectate. Dupa ultiizare ramane un miros neutru si placut in incinta dezinfectata.

Sistemul revolutionar de dispersie descompune solutia de bioacid in milioane de microparticule.

Folosit impreuna cu Peroxidul de Hidrogen, noul CUBE S elimina cu succes germenii si agentii patogeni indiferent de natura lor.

    SPECIFICATII

putere maxima 650w

debit solutie nebulizata 3ml/m3

presiune maxima suflanta 180 mbar

turatie regim de lucru 17000 rpm

nivel de zgomot 105 db

volumul recipientului 1L

greutate 6kg

dimensiuni LxlxH  205x315x252mm

 

Alege Nebulizatoare

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie

whatsapp